Academia de español

•  06 23546698 •   •    • Eerste Oosterparkstraat 46-48hs, 1091 HC Amsterdam  •

Contact met Animo

Leer en español


Mochten er vragen zijn over onze cursussen bel dan gerust op of stuur een
Je kunt ook langskomen op onze school, maar door de wisselende openingstijden is het handiger van te voren even te bellen om een persoonlijke afspraak te maken.
Animo
Academia de español
Eerste Oosterparkstraat 46-48hs
1091 HC Amsterdam

Mobiel: 06 23546698


Routebeschrijving


Animo, Academia de español is gevestigd in Oost, vlakbij de Amstel.Grotere kaart weergeven
Openbaar vervoer:

Vanaf Centraal Station/Amstelstation:

Metro richting halte Wibautstraat, op die halte uitstappen. Naar hoek Eerste Oosterparkstraat lopen en dan linksaf richting Amstel. Animo zit op ongeveer 50 meter aan de linkerkant.

Anders:
Tramlijn 3 stopt op de hoek Ruyschstraat/Wibautstraat. Volg Wibautstraat in zuidelijke richting. De tweede straat aan de rechterkant (richting de Amstel) is de Eerste Oosterparkstraat. Animo zit op ongeveer 50 meter aan de linkerkant.
Auto:
Let op: de Nieuwe Amstelbrug is afgesloten voor verkeer richting Oost. Vanaf de Wibautstraat mag je niet de Eerste Oosterparkstraat in richting de Amstel en langs de Amstel vanuit het zuiden is afgesloten voor autoverkeer. De enige manier om bij ons te komen is via de Ruyschstraat, zoals aangegeven op onderstaande kaart.

Dus de Ruyschstraat inrijden richting Amstel, daar linksaf (voor de brug langs) en dan de tweede straat links (rechtdoor kan niet). Animo, Academia de español zit na ongeveer 200 meter aan de rechterkant.

Betaald parkeren (van 09:00 tot 24:00 uur, € 4,- per uur).