Academia de español y holandés

•  06 23546698 •   •    • Eerste Oosterparkstraat 46-48hs, 1091 HC Amsterdam  •

Docenten Spaans en Nederlands

Leer en español


De lessen worden voornamelijk gegeven door docenten uit Spanje (native speakers) en uit Nederland (ook native speakers), die bevoegd zijn om het Spaans en/of het Nederlands te onderwijzen. Ze hebben allen een jarenlange ervaring in het geven van taalonderwijs aan anderstaligen. De docenten zijn in staat om de lesstof op een leuke manier aan te bieden en iedereen te stimuleren om mee te doen. Ze creëren een ontspannen sfeer, waardoor iedereen zich in de les op zijn gemak zal voelen en gestimuleerd wordt en enthousiast is om naar de les te komen en actief mee te doen.

Deze docenten werken bij Animo, academia de español y holandés. Alle docenten zijn bevoegd om Spaans en/of Nederlands te geven.
 • Lourdes
  Lourdes

  Lourdes werkt sinds 2006 als vaste docente bij Animo. Zij komt oorspronkelijk uit de buurt van Barcelona. Lourdes is enthousiast en geduldig en alle cursisten voelen zich bij haar "thuis". Door haar goede uitleg en manier van lesgeven leren de cursisten in snel tempo Spaans spreken. Lourdes schrijft mee aan het lesmateriaal dat door Animo is ontwikkeld en steeds in ontwikkeling blijft.

  Lourdes woont samen met haar man en dochter in Amsterdam.
 • Mar
  Mar

  Mar is in 2014 ons team komen versterken. Zij had daarvoor al jarenlange ervaring opgedaan als docente Spaans, na haar studie Spaans Taal- en Letterkunde. Dat is duidelijk in de les te merken: ze legt geduldig en duidelijk alle lesstof uit en stimuleert de cursisten actief mee te doen.

  Mar woont samen met haar Nederlandse vriend in Breukelen.
 • Irene
  Irene

  Irene werkt sinds 2008 bij Animo. Zij is Nederlandse, maar heeft bijna de helft van haar leven in Barcelona gewoond. Hierdoor doceert zij zowel Nederlands als Spaans. Naast docente is ze literair vertaalster uit het Spaans en Catalaans in het Nederlands. Ook werkt ze als kunstenares: een ware duizendpoot die altijd blijft nadenken over hoe ze de cursisten het beste de taalvaardigheden kan bijbrengen. Dit brengt ze met succes in de praktijk in onze cursussen. Irene schrijft mee aan het materiaal voor de Nederlandse les.

  Irene woont samen met haar vriend in Amsterdam.
 • Patricia  Patricia

  Patricia heeft in 1985 Animo opgezet. Na de lerarenopleiding Spaans heeft ze in de beginjaren veel als docente Spaans gewerkt, maar na de start van de cursussen Nederlands voor Spaanstaligen nu 10 jaar geleden, legt ze zich vooral toe op de cursussen Nedelands. Zowel de lesmethode Spaans als die voor Nederlands is door Patricia ontwikkeld, maar daarnaast is er ook veel inbreng van Lourdes en de andere docenten. Voor alle praktische vragen kun je bij haar terecht.

  Patricia woont samen met haar vriend en dochter in Amsterdam.