Academia de español y holandés

•  06 23546698 •   •    • Eerste Oosterparkstraat 46-48hs, 1091 HC Amsterdam  •

Docenten Spaans en Nederlands

Leer en español


De lessen worden voornamelijk gegeven door docentes uit Spanje (native speakers) en uit Nederland (ook native speakers), die bevoegd zijn om het Spaans en/of het Nederlands te onderwijzen. Ze hebben allen een jarenlange ervaring in het geven van taalonderwijs aan anderstaligen. De docentes zijn in staat om de lesstof op een leuke manier aan te bieden en iedereen te stimuleren om mee te doen. Ze creëren een ontspannen sfeer, waardoor iedereen zich in de les op zijn gemak zal voelen en gestimuleerd wordt en enthousiast is om naar de les te komen en actief mee te doen.

Deze docentes werken bij Animo, academia de español y holandés. Alle docentes zijn bevoegd om Spaans en/of Nederlands te geven.
  • Lourdes
    Lourdes

    Lourdes werkt sinds 2006 als vaste docente bij Animo. Zij komt oorspronkelijk uit de buurt van Barcelona. Lourdes is enthousiast en geduldig en alle cursisten voelen zich bij haar "thuis". Door haar goede uitleg en manier van lesgeven leren de cursisten in snel tempo Spaans spreken. Lourdes schrijft mee aan het lesmateriaal dat door Animo is ontwikkeld en steeds in ontwikkeling blijft. Lourdes woont samen met haar man, dochter en zoon in Amsterdam.
  • Patricia    Patricia

    Patricia heeft in 1985 Animo opgezet. Na de lerarenopleiding Spaans heeft ze in de beginjaren veel als docente Spaans gewerkt, maar na de start van de cursussen Nederlands voor Spaanstaligen nu 12 jaar geleden, legt ze zich vooral toe op de cursussen Nedelands. Zowel de lesmethode Spaans als die voor Nederlands is door Patricia ontwikkeld, maar daarnaast is er ook veel inbreng van Lourdes. Voor alle praktische vragen kun je bij haar terecht. Patricia woont samen met haar vriend en dochter in Amsterdam.