Academia de español y holandés

•  06 23546698 •   •    • Eerste Oosterparkstraat 46-48hs, 1091 HC Amsterdam  •

Jaarcursus Spaans op alle niveaus: slechts € 230,00 extra


Er bestaat nu de mogelijkheid om je in te schrijven voor een jaarcursus Spaans. Dit was tot nu toe alleen mogelijk voor de beginners, maar we willen dit nu voor alle niveaus aanbieden. Voor € 230,00 extra reserveer je naast de cursus die je in september 2018 start alvast een plaats in de cursus van januari en april 2019. Je betaalt nog niet voor het materiaal. Zodra het programma voor die cursussen op de website wordt aangeboden nemen we contact op en kun je een dag en tijd kiezen voor de cursus. We zullen bij het indelen van de cursussen zoveel mogelijk rekening houden met de jaarcursisten en proberen dat ze op dezelfde dag en tijd verder kunnen.

Hoe geef ik me op voor deze jaarcursus Spaans?
Als je nog niet staat ingeschreven voor de cursus in september 2018 klik dan de optie voor de jaarcursus op het aanmeldingsformulier aan als je je voor september inschrijft:
Spaans in september.

Sta je wel al ingeschreven stuur dan even een e-mail naar info@spaans-bij-animo.nl

Ben je beginner?
Heb je nog niet eerder een cursus Spaans gevolgd dan kun je je gelijk voor de jaarcursus Spaans aanmelden.

Voorwaarden jaarcursus
Via de e-mail of via de optie op het inschrijfformulier kun je je voor de jaarcursus opgeven (beginners via Jaarcursus Beginners). De factuur zal hierop worden aangepast. De betalingscondities zijn dezelfde als voor de cursus in september. Wel bestaat er de mogelijkheid om de vervolgcursussen kosteloos te annuleren. Dit kan tot 4 weken voor aanvang van de cursus in januari 2019 en 4 weken voor aanvang van de cursus in april 2019. Voor annuleringen of wijzigingen na dat moment gelden de algemene voorwaarden. Zodra het programma voor de vervolgcursussen bekend is, nemen we contact op en kun je een dag en tijd kiezen voor beide vervolgcursussen. Dit doen we meer dan 4 weken voor aanvang van de cursus in januari 2019. Door middel van inschrijving verklaar je je akkoord met de aanschaf van het benodigde lesmateriaal voor de cursus in januari en april 2019. Een aantal weken voor aanvang van de cursus ontvang je een factuur voor het materiaal. Dit materiaal dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus te worden betaald. Bij de jaarcursus voor beginners wordt wel meteen al het materiaal gefactureerd. Nieuw bij deze cursus is wel dat ook de mogelijkheid wordt gegeven tussentijds, namelijk 4 weken voor de cursus in januari en april 2019, te annuleren.